Poolik Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 ahoj už jsem to psal asi před tydnem že mi nejde chichen a zkoušel jsem veci co jste mi poradili ale stále nejde tak jestli este neco nevite tak pls poradte chtel bych zacít hrat dík vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 zkousel si format karty a znovu nahrani henu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Formát karty, znova nahrát chicHEN na kartu, settings->system settings->restore default settings a zkus to s menší kartou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Poolik Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 já používám 32mg a kartu jsem formátoval několikrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubo012 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Nejlépe to jde s kartou 1 GB...zkus to:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Poolik
ahoj už jsem to psal asi před tydnem že mi nejde chichen a zkoušel jsem veci co jste mi poradili ale stále nejde tak jestli este neco nevite tak pls poradte chtel bych zacít hrat dík vsem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts