kdyr Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 zdar zrovna se mistal brick mam psp 2004 5.00 m33. když zapnu psp tak je porat černé a kdyř držim R tak se psp sekne- svítí jen power a pamětovka bliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 jo, a po nás chces co? sežen si pandoru+mms nebo zajdi za flasherem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 zdar zrovna se mistal brick mam psp 2004 5.00 m33. když zapnu psp tak je porat černé a kdyř držim R tak se psp sekne- svítí jen power a pamětovka bliká cistej brick.... takze sup na mapku flasheru:D akorat nechapu jako proc to sem pises... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 no myslel sem ze třeba mi poradíte co mám dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 no myslel sem ze třeba mi poradíte co mám dělat sezen si pandoru a MMS a nebo proste musis najit flashera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kdyr
zdar zrovna se mistal brick mam psp 2004 5.00 m33. když zapnu psp tak je porat černé a kdyř držim R tak se psp sekne- svítí jen power a pamětovka bliká
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts