Moucha13 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Pls pomoc !! Koupil jsem si Guitar Hero 5 a byl na tom DVDčku update, samozřejmě jsem to potvrdil a teď se mi konzole spustí, ale vidím pouze černou obrazovku.. uznají mi reklamaci nebo si budu muset někde pořídit SaveMii? Popřípadě nedá se to vyřešit jinak? Na Wiičku byl nainstalovaný Homebrew :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IceTower Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 No ten update by ti jen ten hack měl jen smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moucha13 Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Tak jsem měl asi změněný cIOS nebo já nevím, já Wii moc nerozumím... Taky jsem četl, že by to mělo akorát smazat HCH, ale asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaxy Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Na GH5 neni update 4.2, je tam jen nejaky, ktery neco nainstaluje pro tu hru. Ja updatoval taky a zustala mi verze 3.4E. Nedal jsi tam nahodou NTSC verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moucha13 Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Nedal, dneska mi přišla originálka a je na ní napsáno PAL... Spíš bych fakt potřeboval, jestli to jde hodit zpátky i bez SaveMii... pochybuju, že tenhle chip tady někdo má a že by byl třeba ochotný to spravit :cry: A škoda, že na Wii neni nějaký reset, který by ho kompletně resetoval do původní stavu paměti třeba :? Nebo nějaký trojhmat jako bejvá na mobilech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 dej hledat SAVEMII tady na foru ho nekdo ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wsnake Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Mal si tam bootmi ? lebo inac si nepomozes....:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wsnake Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 koukni tohle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moucha13 Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 bootMii jsem asi neměl.. nebo o tom nevím :( Tak to by potom zbývala jenom reklamace a hraní si na blbýho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententyky Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Exituje neco jako toto... http://modchip-depot.com/BRICKED-Wii-Special/c16/index.html , ale netestoval jsem a nevim zda funguje na 4.2... ptej se spise u vyrobce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moucha13 Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Ták, sehnal jsem si SaveMii a po zapojení do slotu mi stále svítí jenom červená kontrolka a v TV běží jenom černá obrazovka :-/ http://www.wiihacks.com/bricked-wii-issues-only/15941-read-first-brick-tips.html Tady je nějaký návod, ale bohužel tomu moc dobře nerozumím.. můžete to někdo přeložit? Podle mě jsem až u posledního kroku, tedy u "cIOSCORP" a mám tedy možnost "No". Protože si nepamatuju, že bych něco takovýho instaloval do svýho Wiička... Tedy si myslím, že až nainstaluju tyto ovladače do Wiička, tak SaveMii už pojede.:roll: Nebo tady u tohoto návodu.. http://savemii.net/troubleshooting.html#D Nevím, co znamená "Unplug drive..." , nebo teda nevím, jak to mám udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikk Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 tak myslím že máme naprosto stejný problém ,také mě to udělalo při updatu ze hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moucha13 Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Tak jsem zkoušel ty AutoBoot disky a nic z toho nefunguje.. Prostě dám do Wiička SaveMii, zapnu Wii a rozsvítí se pouze jenom červená LEDka... :'( S AutoBoot diskama úplně ten samej výsledek.. takže mi zbejvá asi jenom reklamace a hraní si na blbýho. Nebo ještě zkusit nějakej ten drivechip, ale to netušim, co to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 devaa Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Jak si stím dopadl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Moucha13
Pls pomoc !!
Koupil jsem si Guitar Hero 5 a byl na tom DVDčku update, samozřejmě jsem to potvrdil a teď se mi konzole spustí, ale vidím pouze černou obrazovku.. uznají mi reklamaci nebo si budu muset někde pořídit SaveMii? Popřípadě nedá se to vyřešit jinak?
Na Wiičku byl nainstalovaný Homebrew :ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.