Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Bricknutá konzole

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Nedal, dneska mi přišla originálka a je na ní napsáno PAL...

Spíš bych fakt potřeboval, jestli to jde hodit zpátky i bez SaveMii... pochybuju, že tenhle chip tady někdo má a že by byl třeba ochotný to spravit :cry:

A škoda, že na Wii neni nějaký reset, který by ho kompletně resetoval do původní stavu paměti třeba :? Nebo nějaký trojhmat jako bejvá na mobilech...

• 0
Odesláno

Ták, sehnal jsem si SaveMii a po zapojení do slotu mi stále svítí jenom červená kontrolka a v TV běží jenom černá obrazovka :-/

http://www.wiihacks.com/bricked-wii-issues-only/15941-read-first-brick-tips.html

Tady je nějaký návod, ale bohužel tomu moc dobře nerozumím.. můžete to někdo přeložit? Podle mě jsem až u posledního kroku, tedy u "cIOSCORP" a mám tedy možnost "No".

Protože si nepamatuju, že bych něco takovýho instaloval do svýho Wiička...

Tedy si myslím, že až nainstaluju tyto ovladače do Wiička, tak SaveMii už pojede.:roll:

Nebo tady u tohoto návodu..

http://savemii.net/troubleshooting.html#D

Nevím, co znamená "Unplug drive..." , nebo teda nevím, jak to mám udělat.

• 0
Odesláno

Tak jsem zkoušel ty AutoBoot disky a nic z toho nefunguje..

Prostě dám do Wiička SaveMii, zapnu Wii a rozsvítí se pouze jenom červená LEDka... :'(

S AutoBoot diskama úplně ten samej výsledek.. takže mi zbejvá asi jenom reklamace a hraní si na blbýho.

Nebo ještě zkusit nějakej ten drivechip, ale to netušim, co to je..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu