Psychos Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Nevite jak je možné že když zapisuju iso na 4gb sony kartu přes usb do psp tak to kopíruje i 6mb/s a koupil jsem si 16 gb kartu sony mark2 takze ma bejt jeste dvojrychlostní a když kopíruju na ni(zapisuji) tak to jede max.2,5mb/s... nevite jestli se to da nejak zrychlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlastik Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Pokud ani po formátu (přes čtečku) přenosy nebudou rychlejší pak to asi nepůjde nijak urychlit. U mě to jede (16GB Lexmark nebo co mám za kartu) přes kabel v PSP cca 7MB/s a ve čtečce kolem 11MB/s -zápis. Přes kabel USB to mám tedy pomalejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Psychos
Nevite jak je možné že když zapisuju iso na 4gb sony kartu přes usb do psp tak to kopíruje i 6mb/s a koupil jsem si 16 gb kartu sony mark2 takze ma bejt jeste dvojrychlostní a když kopíruju na ni(zapisuji) tak to jede max.2,5mb/s...
nevite jestli se to da nejak zrychlit...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts