Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP nenajede po unbricku.

starosta

Otázka

Zdravim zkusene uzivatele,

dostal se mi do ruky PSP Slim TA-085 v2, ktery nenabihal (neni muj). Koupil jsem Pandora baterii, udelal MMS pomoci "Rain's UltraLite MMS Maker" v PC pres ctecku.

PSP s pandorou nabehl, zkousel jsem nainstalovat verzi 5.00 OFW, pak 5.00 M33 a pozdeji i 3.71 M33.

PSP ale po osazeni originalni baterii a kartou nenajede. Co delam blbe? Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ne ten je samozrejme v poradku. Uz jsem udelal MMS nekolika zpusoby (ale vzdy pouze v PC), vzdy bez problemu nabootuju Pandorou, vyberu flash, naflashuju a pak vypnu nebo restartuju. Nasadim original baterku, zapnu a nic, cerno, po 10-20 sekundach zelena led zhasne.

Otazky mam tyto:

- zalezi na firmwaru jaky tam byl pred brickem?

- deska TA-085 v2 - firmware tam davam 5.00 a predtim 3.90, to neni problem, ne?

- neni treba jeste PSP nejak inicializovat? nemuze byt nakopla eeprom nebo neco, co ji pri bootu vadi?

Diky za odpovedi.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ok, mozna je. Zkousel jsem uz 3 postupy jak udelat MMS v PC bez PSP. Ani s jednim zpusobem mi to nejde. Mam MS Pro DUO 2GB. Jen si tak rikam v cem muze byt problem, kdyz to nabootuje a v pohode naflasuje.

3) tezko.. Chyba musi byt v MMS.. Mohla by byt jeste spatna NAND pamet, ale to by se projevilo uz behem samotneho flashovani.

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud je naflesovanej a pripojim jen nabijecku bez baterky, tak je to stejny, tedy se rozsviti zelena na 10-20 sekund a pak zhasne.

Do recovery menu (predpokladam tlacitkem R) se s baterkou ani na nabijecce nedostanu.

takže bez baterky na nabíječce nejede? a dostaneš se do recorvery?
Odkaz ke komentáři

• 0

Tak uz jsem to vyresil. Sice nevim proc mi to neslo, ale uz to jede.

Nakonec jsem udelal MMS pomoci "Rain's UltraLite MMS Maker" jak jsem psal. Bez problemu jsem nabootoval pomoci PB. Zde se flash 5.00 M33 nepovedl, resp. po nem PSP nenabehl.

V menu je i polozka "vyzkouset firmware", tu jsem spustil, firmware 5.00 M33 v pohode nabehl z MMS. Pripojil jsem PSP pres kabel na PC na do adresare PSP\GAME jsem nakopiroval "XGEN Updater v2" a do rootu MMS soubor 550.PBP (oficialni firmware 5.50) - vim, to uz tam mohlo byt nakopirovany z PC. Odpojil jsem se od PC a spustil z menu "hru" XGEN updater a updatoval jsem na verzi 5.50 GEN-B (Full).

Ted uz to v pohode jede, jeste jsem udelal vyrobni nastaveni. Proc to neslo fakt nevim, nic jinyho jsem nemenil.

Posledni otazka: Je verze 5.50 GEN-B dnes ta prava? Diky vsem za ochotu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu