Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Notebook se mi nenabíjí

Otázka

Odesláno

mám problém a to ten že od doby co nám na intru vypad proud na chvíli tak se mi ntb vybil o 4%, ale teď už se prostě nechce nabít. Kabely držej pěvně, vše je ok. Mám win7. Dole v liště mi to hlásí "(napájení ze sítě. Nenabíjí se)". Tak nevim v čem může bejt chyba, jestli se mi po výpadku nestalo něco s nabíječkou, nebo jestli tu nemám někde něco špatně zaškrtnutý. poradte mi pls

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

zkus nějakou jinou zásuvku

//EDIT: ehh tak to je vlastně blbost, to by tam nebylo napájen ze sítě... sry neuvědomil jsem si to

//EDIT 2: špatně jsem si to celkově přečetl. Myslel jsem že máš jen 4% baterky nejde ti to nabít na 100%. Ale ty jsi měl 96% a 4% ti nešli nabít :D Tak ted už to chápu a je to normální. Já to mám taky tak...

• 0
Odesláno
jako já si nejsem 100% jistej že se to stalo po tom výpadku, ale po tom výpadku sem zkoušel jestli už jde proud, tak jsem kouknul na baterku a viděl jsem to tam takhle

tak pokud si měl napojenej notes do sítě když to vyplo tak bude něco buď s kabelem a nebo s notesem, Nwm neznám 7 windowsi ale ne Vistách si nabíjení zakázat nemůžu

EDIT: jakej máš notes?

• 0
Odesláno

dík, já jsem seznámenej už s tim kam bych ho musel vézt, že až někam k českejm budějovicím, spíš sem myslel konkrétně. Já už mám domluvený že mi jeden technik z tátovy práce objedná servisáka, kterej mi sem přijede, zapíše si adresu kam to pak má dovézt až to bude ok a bude to. Už tak mám v notebooku rozbitý u větráčku ložisko a prej oprava by trvala nanejvýš 2 hodiny, ale že když je ta lhůta měsíční tak se to může trvat dýl. A neni nějaká možnost jako má hp že mi zatim půjčej jejich notebook zatímco budou mít oni můj?

a ne kontrolka se mi nerozsvítí

• 0
Odesláno

Na jiném fóru jsem o přesně tomto stejném četla před pár dny. Win 7 a stejná hláška.

Tam člověku pomohlo vyndat z notesu baterku na nějakou chvíli třeba hodinku. Pak zapnout notes na adaptér bez baterky. Vypnout a vložit baterku a už to šlo. Nevím ale jestli to pomůže i tobě jestli to nebylo způsobeno tím výpadkem proudu.

Anonymous to s tím nabíjením baterky od nějakých 90% má každý notes.

• 0
Odesláno
1) Vybil o 4%.. takze tam mas ted 96%? Zkousel jsi ho uplne vybit?

2) Kazdy lepsi notes ma takovou funkci, ktera nabiji baterii az od nejakych 90%.. To je aby se nekurvila - protoze se sama vybiji.. Tak aby se porad dokolecka o trochu nenabijela. Treba muj IBM to ma.

díky moc, je to přesně tak jak řikáš. vybil jsem note na 79% a pak ho zapojil a už mi to ukazuje že se nabíjí. fakt moc díky, to jsem netušil že to má takovovuhle ochranu :)

každopádně děkuju všem co se mi snažili pomoct ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu