hakunamatata Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Zdravím v užívání PSP sem ještě lama mám ho dva dny chtěl jsem se zeptat jak tam mám nahrávat filmy aby mi fungovali,zkoušel jsem všechno možný ale nejde do.respektive v jakým formátu to mám nahrávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stronger Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Zdravim určitě jde MP4 a avi mi neslo tusim a hod to do napr: (F:\video\sem. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hakunamatata Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 jj dík zkusím to ještě,zkoušel sem právě mpeg a avi a nešlo mi to..nedoporučil bys nějákej program pro převod videa atd do MP4 ..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slais Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 ja bych ti doporucil Atube Catcher stahnout ho muzes zde http://www.slunecnice.cz/sw/atube-catcher/ muzes si nastavit i cestinu ja ho pouzivam a jsem spokojeny muzes stahovat i videa z internetu vlozis do toho programu odkaz treba z youtube a on to stahne 8) /edit : a formaty muzes samozdrejme menit taky : 3gp mp4..... proste vse co znas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark Dragon Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 ja bych ti doporucil Atube Catcher stahnout ho muzes zde http://www.slunecnice.cz/sw/atube-catcher/ muzes si nastavit i cestinu ja ho pouzivam a jsem spokojeny muzes stahovat i videa z internetu vlozis do toho programu odkaz treba z youtube a on to stahne 8)/edit : a formaty muzes samozdrejme menit taky : 3gp mp4..... proste vse co znas Příšernááá kvalita... to spíš už videocatch.net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slais Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Tak si musis nastavit jakou chces kvalitu :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Zdravím v užívání PSP sem ještě lama mám ho dva dny chtěl jsem se zeptat jak tam mám nahrávat filmy aby mi fungovali,zkoušel jsem všechno možný ale nejde do.respektive v jakým formátu to mám nahrávat Any video converter je super....zrovna jsem predelal nejaky dily spidermana(viz.: podpis).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 stahni Xvid4PSP to je nejlepší.. a jinak si přečti topic pro začátečníky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hakunamatata
Zdravím v užívání PSP sem ještě lama mám ho dva dny chtěl jsem se zeptat jak tam mám nahrávat filmy aby mi fungovali,zkoušel jsem všechno možný ale nejde do.respektive v jakým formátu to mám nahrávat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts