Logic Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 hrano na: 5.00 M33-6 UA2 jsem stahnul patchnutou verzi, sekají se mi uvodni upoutavky a ingame filmečky, a občas se hra docela kouše... nevite někdo čim to bude? jestli firmwarem nebo hrou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 dej vsh menu, game clocking prepni na 333mhz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logic Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 dej vsh menu, game clocking prepni na 333mhz nepomohlo ty ingame filmy se furt sekaj :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 a ta hra uz ne ? zkus ji stahnout odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 a nebude to spíš tím že máš pomalou kartu ? mne se u motorstormu stavá že se mi nenacte textura mapy po které jedu (až pozdeji je videt) , proste je videt jak to pomalu načitá z karty (jo moje karta má mizerny čtení) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 A můžu se zeptat kde si sehnal verzi hretelnou na 5.00? kdyžtak prosím odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Logic
hrano na: 5.00 M33-6
UA2 jsem stahnul patchnutou verzi, sekají se mi uvodni upoutavky a ingame filmečky, a občas se hra docela kouše... nevite někdo čim to bude? jestli firmwarem nebo hrou?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts