GRiM Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Jak jsem nejak sachoval s PSP, omylem sem strhnul zavit u jednoho sroubu co drzi PSP u predniho krytu, nevite nekdo jestli s tim de neco delat? BTW: Proc tady neni PSP HW diskuse? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Vymnenit sroubek...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GRiM Odesláno Květen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Vymnenit sroubek...;) problem je ze ja sem neznicil ten sroub, ten bych vymenil snadno, ale strhnul sem ten plastovej(!) smejd co se to do nej zavrtava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 tak tam jedine natvrdo naprat vetsi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpideX Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 Kapku vteřinového lepidla na ten šroubek a naper ho tam a bude to OK kdyz to udelas dobre pujde potom i vysroubovat :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GRiM Odesláno Květen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 Kapku vteřinového lepidla na ten šroubek a naper ho tam a bude to OK kdyz to udelas dobre pujde potom i vysroubovat :!: To me nenapadlo...dik..ja to zapecetil vterinakem, primo kryt na PSP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 takze jeden kryt na cely život? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GRiM Odesláno Květen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 takze jeden kryt na cely život? :D No leda lihem to rozpustit....nebo redidlem, ale to bych moh taky rozpustit PSP...ale to je Locktite, to prilepi kravataka ke stropu za nohy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 Jak jsem nejak sachoval s PSP, omylem sem strhnul zavit u jednoho sroubu co drzi PSP u predniho krytu, nevite nekdo jestli s tim de neco delat?BTW: Proc tady neni PSP HW diskuse? leda si najit nakej mini zavitnik a udelat novej zavit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpideX Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 leda si najit nakej mini zavitnik a udelat novej zavit..To už neuděláš do takovýho plastu musíš být prostě opatrnej no :!: Já když jsem dělal svého HYBRIDA tak jsem taky musel opatrně ale zase abby to drželo :D Nakonec mi zbyl jeden šroubek no :D To mám náhradní asi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Challenger Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 To me nenapadlo...dik..ja to zapecetil vterinakem, primo kryt na PSP... No ty woe...to ja bych nebyl schopnej se ani sroubovakem myho PSP dotknout :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpideX Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 No ty woe...to ja bych nebyl schopnej se ani sroubovakem myho PSP dotknout :bash:Nic na tom neni když nejsi velkej vocas tak mužeš se svým PSP dělat cokoliv 8) Koukni co jsem s ním udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 nj spidexi a jeden sroub ti zustal co? btw jak to mas tedka furt hybrid,nebo uz cely bily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpideX Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Porad shaním bílý tlačítka Origo kryt bílej maji na playcentru tak az sezenu tlacitka tak bude komplet zatim je to HYBRID :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Challenger Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Porad shaním bílý tlačítka Origo kryt bílej maji na playcentru tak az sezenu tlacitka tak bude komplet zatim je to HYBRID :bash: Moc Pekny no ja ted kupuju cely bily.Ty tlacitka problem nejvetsi kamos je schanel a bez uspechu lepsi je prodat PSP a doplatit si trochu na bily.Stoji 5550 nejlevnejsi Base Pack.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpideX Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Moc Pekny no ja ted kupuju cely bily.Ty tlacitka problem nejvetsi kamos je schanel a bez uspechu lepsi je prodat PSP a doplatit si trochu na bily.Stoji 5550 nejlevnejsi Base Pack.:)No vono sehnat ten zadní bílej bylo docela jako dot nahodný :D To bylo zčistajasny :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Challenger Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 No vono sehnat ten zadní bílej bylo docela jako dot nahodný :D To bylo zčistajasny :D Tjn tak mit takovy stesti taky bych do toho tenkrat s cernym sel......:) bily je hezci....muzes ty tlacitka nechat prebarvit nakym air-brushem jak oto udelali z cernou PS3 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Hmm já jak přeměnil na ten průhlednej kryt tak jsem zjistil proč mi nejede mechanika. Bylo to nějak moc ztažený a prostě se nechtěla rozjet. Záviselo to na uplně spodním, šroubu jak se dotáh hrčelo to. Ted je to tak akorát, ale když třeba přitlačím zespoda jdou z mechaniky divné zvuky. Nevím čím to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Challenger Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Hmm já jak přeměnil na ten průhlednej kryt tak jsem zjistil proč mi nejede mechanika. Bylo to nějak moc ztažený a prostě se nechtěla rozjet. Záviselo to na uplně spodním, šroubu jak se dotáh hrčelo to. Ted je to tak akorát, ale když třeba přitlačím zespoda jdou z mechaniky divné zvuky. Nevím čím to je. Tak tyhle nedostatky bych bral protoze je to neorigos, kryt neni uplne presnej :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpideX Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Hmm já jak přeměnil na ten průhlednej kryt tak jsem zjistil proč mi nejede mechanika. Bylo to nějak moc ztažený a prostě se nechtěla rozjet. Záviselo to na uplně spodním, šroubu jak se dotáh hrčelo to. Ted je to tak akorát, ale když třeba přitlačím zespoda jdou z mechaniky divné zvuky. Nevím čím to je. To je dost zvláštní jinak mě prijde ten puhlednej strasne krehkej takovew jten nepruznej plas uz proto to nechi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GRiM
Jak jsem nejak sachoval s PSP, omylem sem strhnul zavit u jednoho sroubu co drzi PSP u predniho krytu, nevite nekdo jestli s tim de neco delat?
BTW: Proc tady neni PSP HW diskuse?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts