Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP HW problem(sroub)

GRiM

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
leda si najit nakej mini zavitnik a udelat novej zavit..
To už neuděláš do takovýho plastu musíš být prostě opatrnej no :!: Já když jsem dělal svého HYBRIDA tak jsem taky musel opatrně ale zase abby to drželo :D Nakonec mi zbyl jeden šroubek no :D To mám náhradní asi :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Porad shaním bílý tlačítka Origo kryt bílej maji na playcentru tak az sezenu tlacitka tak bude komplet zatim je to HYBRID :bash:

Moc Pekny no ja ted kupuju cely bily.Ty tlacitka problem nejvetsi kamos je schanel a bez uspechu lepsi je prodat PSP a doplatit si trochu na bily.Stoji 5550 nejlevnejsi Base Pack.:)

Odkaz ke komentáři

• 0
Moc Pekny no ja ted kupuju cely bily.Ty tlacitka problem nejvetsi kamos je schanel a bez uspechu lepsi je prodat PSP a doplatit si trochu na bily.Stoji 5550 nejlevnejsi Base Pack.:)
No vono sehnat ten zadní bílej bylo docela jako dot nahodný :D To bylo zčistajasny :D
Odkaz ke komentáři

• 0

Hmm já jak přeměnil na ten průhlednej kryt tak jsem zjistil proč mi nejede mechanika. Bylo to nějak moc ztažený a prostě se nechtěla rozjet. Záviselo to na uplně spodním, šroubu jak se dotáh hrčelo to. Ted je to tak akorát, ale když třeba přitlačím zespoda jdou z mechaniky divné zvuky. Nevím čím to je.

Odkaz ke komentáři

• 0
Hmm já jak přeměnil na ten průhlednej kryt tak jsem zjistil proč mi nejede mechanika. Bylo to nějak moc ztažený a prostě se nechtěla rozjet. Záviselo to na uplně spodním, šroubu jak se dotáh hrčelo to. Ted je to tak akorát, ale když třeba přitlačím zespoda jdou z mechaniky divné zvuky. Nevím čím to je.

Tak tyhle nedostatky bych bral protoze je to neorigos, kryt neni uplne presnej :?

Odkaz ke komentáři

• 0

To je dost zvláštní jinak mě prijde ten puhlednej strasne krehkej takovew jten nepruznej plas uz proto to nechi :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu