PedoN Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 cs ,mam CWF 5.50Gen-b ,ale nejde mi spustit hra Motorstorm (GT,DIRT 2 fungujou) zkousel jsem stahnout ruzne verze ,ale zadna nejede nvte co stim? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Máš u UMD ISO MODE nastaveno M33 ? Napiš jestli to vykřikuje nějakou hlášku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Hlášku to nevykřikuje ( jen sviti display cerne ) ,UMD iso mode nvm jestli mám ,protože nvm co to je x). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prague77 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 ja mam podobnej problem, jen neni cerna obrazovka, ale sekne se to u "loadingu" tedy do menu hry jsem se dostal, ale jeste jsem nic nejel. verze sem zkusil vsechny, m33 mam samo nastavene u GEN 5.50 B(full) (Taky se to sekne u zacatku loadingu samotne hry pri animaci bigBig studios - ale tomu se umim vyhnout mackanim stratu a preskocenim tehle animace) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 ja mam gen 5.50 B(full), zaplej m33 driver a facha to jak ma.......nemas tu hru nejak spatne patchnutou..?...kdyz tak si zkus stahnou od nekoho jinyho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Jak prosim te zapnu ten m33 driver? x) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prague77 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 zmackni select v XMB menu, nebo podrz R pri zapinani psp a pak zvol v UMD iso mode EXEL: to je prave ten problem, ja uz stahnul asi 5 verzi od ruznych uploaderu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 to co ma LUKAN tak ta jede na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 ta mi prave nejede , ale mozna je to tim ze jsem jeste nezkusil nastavit ten m33 driver ,protoze mi nejde zapnout recovery menu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 tas to mas tim M33... protoze ta co je u lukana jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 a muzes mi prosim poradit jak mam to menu zapnout ? ( na 3.90m33-3 mi to slo normalne zapnout pres SELECT ,ale ted jsem presel na 5.50b a nejde mi to). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 tlacitko na vypinani drz v poloze vypnout tak dlouho nez se vypne psp. az se psp vypne, tak ho zapni a drz R a dostanes se do recovery menu. tam uz to nejak snad zvladnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 tak jsem to nakonec zvladl ,MS jede ,dik moc ICE :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PedoN
cs ,mam CWF 5.50Gen-b ,ale nejde mi spustit hra Motorstorm (GT,DIRT 2 fungujou) zkousel jsem stahnout ruzne verze ,ale zadna nejede nvte co stim? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts