bambus700 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 koupim ipod touch pls nabidnete:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StonEk Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Čau já bych jeden měl za 3500 je tvůj 16gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Mohl bych ti strelit muj iPod touch 8GB 2 generace. Na prednim displeji 2 male skrabance, zadni strana bez skrabancu (od zacatku folie invisible shiled). Cena asi 3500 (mam k tomu kompletni baleni od applu.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gia Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Nabizim IPod Touch 2ND GEN 16GB, stary asi 5mesicu, temer nepouzity (v ruce jsem ho mela parkrat), neposkozeny/zadne skrabance, fungl display, sluchatka + nabijeci kabel /pc - ipod, jako novy s krabici, za 5500,-Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 no vzhledem k tomu, že je to pokec, ne bazar, tak si myslím, že tady jsou dost předražené věci a že když se koukneš na aukro, za 2500 tam seženeš lepší nabídku :-). Aha, tak koukám, že gia obnovuje rok starý thread :D Bože můj :D Lock :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StonEk Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 ej ja mam ipod touch 16bg 1.generace baterka v klidu jailbrejk hodne dobrych her usb kabel nabijecka obal a za 3000kč je tvuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.