shadowtails Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 V tutorialu jsem se docetl ze kdyz se pripojim k prijimaci ktery ma v security none tak mi internet nabehne bez vyplneni wep kodu.Jenomze at se snazim jak se snazim tak mi to porad nejde se pripojit,Pise mi to ze mam zkontrolovat security code.Mohl by jste mi nekdo prosim poradit co s tim?Mam FW 3.40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sten Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 no ten kdo vlastni apcko tak neni blbej .. ma to zabezpeceny jako treba ja .. ze tam nemam wep ale povoluju mac adressy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mlatecek Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 http://www.yellowpipe.com/yis/tools/WPA_key/generator.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.