Terminator1468623725 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Caute uz me to zacina srat nedavno jsem daval formatovat pc sice byl nabourenej ale jakž takž na tom slo vsechno tedka se my pomrda kazda aplikace hra atd... tak se ptam jestli je to spatne formatovany a nebo tězce naborany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 1) co máš za OS? a 2) jak se projevuje ta nefunkčnost aplikace-jaká chyba? Jinak neexistuje vir kterej by ti poníčil HW... 3) formátoval si volbou rychlou nebo pomalou? a teda jestli si to správně naformátoval tak to nemá po formátování nic společnýho stim že si to měl nabouraný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 mam Xp neformatoval sem ja ale kamos.... proste nejdou mi treba odesilat veci na icq ,na skypu,pak nejde steam nejde counter strike po netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 coz je ten samej problem, kterej si mel predtim, tudiz bych doporucil obrati se na tveho poskytovatele internetu nebo zkontrolovat moznost routeru / modemu jestli se neco nezmenilo (DNS, IP cokoliv...)... otazka je, tvuj znamej ten tvuj komp: reinstaloval (tzn format disku a nova instalace) nebo jen opravoval instalaci puvodni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 dostal jsem pc jako kdyby byl uplne novej vse smazany jen zakladny programy atd.... nepomohl by treba restart routru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 vyzkousej tuto DNS 208.67.222.222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 vyzkousej tuto DNS208.67.222.222 kde to muzu prosimte nastavit skrz internet sem tupejj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 kde to muzu prosimte nastavit skrz internet sem tupejj Tento Počítač --> Místa v sítí --> Zobrazit síťová přpipojení --> tam vyber svoje dej vlastnosti a nastav to v TCP/IP radši si půůvodní DNS zapiš kdyby to nešlo .. dělalo mi to taky že mi šel online jen STeam a Skype možná něco podobného máš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tento Počítač --> Místa v sítí --> Zobrazit síťová přpipojení --> tam vyber svoje dej vlastnosti a nastav to v TCP/IPradši si půůvodní DNS zapiš kdyby to nešlo .. dělalo mi to taky že mi šel online jen STeam a Skype možná něco podobného máš.. žádna zmena.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Pokud se ti obejvujou závady na internetových aplikacích, tak bude problém v intenetu (zavolat poskytovateli) Ještě, zkusit zda vše v pořádku jede na jiném Pc / Ntb ... poté bych udělal reinstal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Pokud se ti obejvujou závady na internetových aplikacích, tak bude problém v intenetu (zavolat poskytovateli) Ještě, zkusit zda vše v pořádku jede na jiném Pc / Ntb ... poté bych udělal reinstal. na jinym pc to facha jak ma ale kdyz zapnu jednu hru tak my to pise ad si mam skontrolovat firewall firewall... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netron Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 No hele a jinak ti internet de ? myslim tim prohlizec protoze jestli ti nejde posilat pres skype icq tak to bude tim ze nemas nastavenom vyjku u firewallu a jetsli ti to pise i ty hry tak co to takhle povolit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 mam to povoleny a furt to nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Me to takhle taky neslo slo mi icq a skype a poskytoval omylem zablokoval port 80 pro internet on ti urcite pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Me to takhle taky neslo slo mi icq a skype a poskytoval omylem zablokoval port 80 pro internet on ti urcite pomuzedobre tak ja zavolam..... a schvalne ejstli mi pomuzou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Terminator1468623725
Caute uz me to zacina srat nedavno jsem daval formatovat pc sice byl nabourenej ale jakž takž na tom slo vsechno tedka se my pomrda kazda aplikace hra atd... tak se ptam jestli je to spatne formatovany a nebo tězce naborany?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.