pol255 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Zdar lidi,pokud si pamatuju tak v PSP mělí jít na samotném GENu vytvářet subsložky..Jde to vůbec?Kdyztak mi poradte jak je vytvorit co nejjednodusejc,presouvat vsechny aplikace je celkem namaha xD.thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 v aplikacich to urcite nejde... jestli to jde, tak jen v hudbe a filmech pro aplikace musis pouzit plugin game categories (programy a pluginy u me v podpise) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pol255 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 v aplikacich to urcite nejde... jestli to jde, tak jen v hudbe a filmechpro aplikace musis pouzit plugin game categories (programy a pluginy u me v podpise) j dik za objasneni,to ale znamena ze moje nove slozky musi obsahovat ty hry co tam chci a ten plugin vlastne jen premapuje nazvy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 dival ses uz do toho mojeho podpisu na ten GAME CATEGORIES? podle dotazu evidentne ne, takze az to udelas, tak se ptej dal;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pol255 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 dival ses uz do toho mojeho podpisu na ten GAME CATEGORIES? podle dotazu evidentne ne, takze az to udelas, tak se ptej dal;-) jo dival,myslel sem jestli by to slo jednodusejc,ale takhle mi to bude stacit,jen bych se chtel este optat jestli by slo udelat ISO,to otevrit a v tom mit ACTION,STRATEGY atd.. nedari se mi to,jinak diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 pokud sis cetl a stahl co tam mam a ani ses milostive nepodival co mas jak udelat, tak ti neni pomoci. LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pol255
Zdar lidi,pokud si pamatuju tak v PSP mělí jít na samotném GENu vytvářet subsložky..Jde to vůbec?Kdyztak mi poradte jak je vytvorit co nejjednodusejc,presouvat vsechny aplikace je celkem namaha xD.thx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts