vaok Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Mam problem mam program PSP Movie Creator creklej a org cd-key kdyz chci prevest format z avi do mp4 napise to :!: video format not supported :!: co stím ?? Pokud muzete doporucte mi nejakej program kterej prevadi videa do psp :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 skus tenhle vypada celkem dobre http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/psp-video-express/?g[hledano]=psp&g[oz]=1.1.10 mel by umet skoro vsechny formaty prevadet do MP4 vcetne avi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 j diyk vyskousim zatim s PSP Movie Creator jsme byl spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Rhapsomanijak porad ta sama chyba :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luker Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Rekl bych, ze ti spis chybi kodeky. Zkus tohle. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 jn skus codeci by mohli pomoc .. nebo nemas nejakym spusobem poskozene to video ? protoze chyba nebude v convertoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 n prave ze nemam skousel jsem asi 6 filmu v avi od ty doby co jsem jsi preinstaloval windousi tak to takle blbne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukis Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 nenainstaloval sis Codec,tak si ho nainstaluj a vse bude O.k sem si jisty:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 jj dekuji vsem uz mi to jde diky tomu programu plis lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vaok
Mam problem mam program PSP Movie Creator creklej a org cd-key
kdyz chci prevest format z avi do mp4
napise to :!: video format not supported :!:
co stím ??
Pokud muzete doporucte mi nejakej program kterej prevadi videa do psp :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts