emeda Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Zdravim, mám dotaz. Pořídil jsem si Datel Tool Battery a můj problém je ten, že se vůbec nezačne nabíjet po vložení do PSP. Please neví někdo co stím? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 nahrat nekde na topeni a pak dat do nabijecky (nenahrivej to na sporaku, ale treba jen na topeni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emeda Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 ok, tak já to teda zkusim, ale je mi divný, ze nejde... já, už jsem totiž jednu měl a ta se začla nabíjet normálně, ale když jsem ji pak chtěl po delší době zase použít, tak nefachala. Z toho důvodu jsem si koupil novou a ta se nezačne ani nabíjet, tak mě tak napadá, jesli není něco s PSP. Ale i tak díky8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 no tak to bylo jasne z tohohle duvodu. takhle mi vlastne ice zachranil 4 kila za novou baterku :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
emeda
Zdravim, mám dotaz. Pořídil jsem si Datel Tool Battery a můj problém je ten, že se vůbec nezačne nabíjet po vložení do PSP. Please neví někdo co stím? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts