rockyzz Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Ahoj chci se zeptat de tato hra (CoD2) hrát split screen (rozdělená obrazovka) ve čtyřech hráčích..... :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RohLLIKs Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 ne tato hra (CoD2 ((Call of Duty 2)) (((Volani povinnosti 2 ))) ) se pres split screen (rozdelenou obrazovku) hrat nedala...(tady je vysvetleni) protoze split sreen (rozdelenou obrazovku) nepodporuje. priste zkus nejdriv pouzit google (internetovy vyhledavac ((vyhledava internetove stranky)) ). tady mas link (odkaz na internetovou stranku) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_System_Link_games kde je list (seznam) vsech her s podporou split screenu (rozdelene obrazovky) na xbox 360 (herni konzole od Billa) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slippy Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Zajímavé že v tom listu je cod 2 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RohLLIKs Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Zajímavé že v tom listu je cod 2 :-D dodelej zakladni skolu, nebo aspon druhou tridu kde se uci deti cist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 tak rohlikz pekne se pletes system link je neco jako lan (propojeni prez kabely) coz neni rozdelena obrazovka.... jinak ted jsem zjistil na xbox.com ze to de hrat split screen ve ctyrech... viz: http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d802415607d1/?of=4 (vyber si ten obrazek ze 4ma hracema) a nemusis mi tu rikat co je google, takze to tvoje "UBOHY" vysvetlovany si nech pro sebe,..... LOCK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Zajímavé že v tom listu je cod 2 :-D Taky tam je napsané As soon as you want more than 4 players, everyone needs a console, pokud si to dokážeš přeložit tak to pochopíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 sheva: jo ale to znamena pokud chcete hrat ve vice jak ve ctyrech (5+) hracich nebo nak tak podobne....... coz neznamena ze to nejde spllit screen ve ctyrech,...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 RohLLIKs: většího idiota, než tebe, jsem ještě neviděl - jsi neměl ani Xbox v ruce co? ... opravuješ naše chyby a ještě nadáváš a sám je děláš 8) ty bys do tý základky měl už nastoupit :) CoD jde hrát po Splitu min. ve dvou hráčích ... sice je to už vyřešený, ale k tomuhle jsem se musel vyjádřit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rockyzz
Ahoj chci se zeptat de tato hra (CoD2) hrát split screen (rozdělená obrazovka) ve čtyřech hráčích..... :shock:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts