CHheVvy Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Jak napovídá můj win xp sp 3 zčernala obrazovka sice je nemám originalní ale fachaly nevíte jak a kam zadat nový kod aby mě to neotravovalo nemužu to totiž najít nebo kdo nějak pomůže samozřejmě za THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 3, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Stahni si program remowe wga . V praci sem mel to samy , staci ho spustit , pak restartnout comp a jede to pak uz normalne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 už mě to neotravuje ale černou obrazovku mám pořád a napsalo to že se nemůže najít nějakej adresář v C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Napiš konkretně jakej adresář...a když zmeníš tapetu tak se ti ta černá vrátí? kdyby se ti cerna tapeta vracela zkus tohle: http://uloz.to/2210223/legalizator-windows-xp-navod.rar při spuštění toho .exe dáš jen apply restartuješ PC a máš to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 THX už to fachá .. LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHheVvy
Jak napovídá můj win xp sp 3 zčernala obrazovka sice je nemám originalní ale fachaly nevíte jak a kam zadat nový kod aby mě to neotravovalo nemužu to totiž najít nebo kdo nějak pomůže samozřejmě za THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts