FeKka Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Ahoj, Mám WINy XP už asi půl roku na tomhle PC. Normálně sem nainstaloval *.exe istalačkou HardWare (ZyXEL G-302 v3) a internet mi jde. Stáhl jsem si Ubuntu 9.04 "Jaunty Jackalope" a tam mi internet nejde. Říkal jsem si, že to je tím, že to tam nemám nainstalované. Strčil sem do mechaniky CDčko od ZyXELu, ale proto, že ubunty neberou *.exečka tak mi to nejde nainstalovat, takže mi nejde internet. Prosím, pomohl by mi někdo co mám udělat aby mi šel ? =) díky moc ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=420587 .. jinak receno: nainstaluj ndiswrapper (nebo uz v systemu je?), stahni ovladace z homepage zyxelu a pres ndiswrapper nainstaluj a melo byt to jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeKka Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Stáhl jsem ale nevím jak to spustit. Na Ubuntech mi vyjely jen nějaké textové soubory a na XPčkách taky. Nevíš prosím jak to instalovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.