Meteleskum Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Nikde to nemohu najit, takze pokud to tu nekde je tak se omlouvám a lock. Pokud flashnu mechaniku na 1.6, tak nemusim pres ppf-o-matic prohanet hry ? jen abgx zkontrovat hru a smahnout ? Nikde jsem totiz k tomu nic nenasel a jen mne zarazilo upozorneni na abgx strankach ze kdyz pouziju ppf-o-matic v pripade 1.6, tak to hru nenajde... Diky za odpoved P.S.: jo a jeste jedna otazka ohledne flashe. Pokud se chystam flashovat, musim postupne "patchovat" (ve smyslu 1.4 - 1.5 - 1.6) nebo tam muzu rovnou bouchnout 1.6 ? Chystam se na to sam protoze jsem kutil domaci tak se radsi zeptam nez na to vemu kladivo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 1)Stačí jenom přes abgx360. 2)To zas stačí jenom 1.6 nemusíš to dělat od 1,4 do 1,6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 diky to jsem potreboval vedet.. muzete to dat do FAQ je to sice banalita, ale vrtala mi hlavou. pls lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.