sk8ers Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Čau stáhnul jsem si hru Burnout Paradise the ultimate box a po rozbalení se me vytvoril soubor dvd a soubor rnt-bpub.000.Prosim jak to mam vypálit??díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 uplně stejně jako když máš iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 ale dvd decrypter ani img burn nepodporuje soubor.000 . jak nebo včem to mám vypalit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Co takhle prejmenovat na .ISO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 to je jako rada nebo otazka??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 jak nepodporuje,hlavně se nepokoušej vypalovat přímo ten soubor,musíš si samozřejmě v imgburnu zvolit dvd soubor a pak to musí jít prostě,vypaloval jsem takhle několik her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 dobre a nevis jak to vypalit v dvd dectrypteru?? tam se pali zrovna iso a pamatuju si ze img burn me minule zkazil asi 6 dvds... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 ty si mamlas , udelej to jako kdyz vypalujes normalne jestli ti nejakej soft nechce vzit tuhle koncovku tak to uprav v total comanderu nebo v necem na XXX.iso misto XXX.000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 takze soubor.000 muzu prejmenovat na soubor.ISO a v poho vypalit??dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slippy Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Proboha nic neměň pokud tam máš ňakej soubor.000 a dvd soubor tak to normalne vypal treba v imgburnu a zvol ten dvd soubor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 jo, ale nezapomeň to změnit i v .dvd souboru, ale já jsem normálně pálil i to .000 v IMGburnu a v pohodě a neříkej mi, že v dvd decripteru se pálí .iso a ne .dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 jo, ale nezapomeň to změnit i v .dvd souboru, ale já jsem normálně pálil i to .000 v IMGburnu a v pohodě a neříkej mi, že v dvd decripteru se pálí .iso a ne .dvd jo pali se tam zrovna iso....a psal jsem ze to nechci palit v img burnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sk8ers
Čau stáhnul jsem si hru Burnout Paradise the ultimate box a po rozbalení se me vytvoril soubor dvd a soubor rnt-bpub.000.Prosim jak to mam vypálit??díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.