Spoon Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Ahoj stahnul jsem si CSS patch 16,17,18 cestinu a na zaver master server,a co ted?kdyz si otevru steam nejde mi nic pripoji zda se mi ze tam jsou furt jen steamove servry a ne non steamove,kdyz si pridam pres fauvrites non steam server taky nejde pripojit,kdyz si spustim primo CSS tak mi to hodi naky dve chybi s engine ci co,tak jsem stahnul textury a to samy furt,nevite jak presne to cely zprovoznit? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 nějaký dvě chyby .... jaký jako ? skoušel si jiný verze CSS , jiný uploady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 nějaký dvě chyby .... jaký jako ? skoušel si jiný verze CSS , jiný uploady ? myslis cely hry?instaloval jsem to z origo cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 tak to je mozny ze se tam neco hádá no, skus stáhnout neni to tak hrozný myslim že to má pod giga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Nechápu tě, píšeš že stahuješ patche a češtinu, ale pak azse napíšeš že si to instaloval z origo CD?? Když máš origo hru žádné patche stahovat nemusíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Odinstaluj steam :) Vymaž složku C:\Program Filles\Counter-Strike Source\ Nainstaluj steam a mělo by ti to jít. PS:jestli máš steam tak můžeš chodit na non-steam servery bez problémů,nejde to naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 http://www.soe.cz/counter-strike-source/downloady/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 non steam servery naleznes jestli to mas spravne opatchovany v Lan... Me to teda hledalo kdyz sem mel NS tak my to tam hledalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.