luki100 Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 mám 3.03 OE-C a hraju Silent Hill [uSA PSX-PSP]. V části hry,kdy jdu do sewers,mám rozbít zámek kladivem a hra se mi sekne:( Nestalo se to náhodou taky někomu ? Pomůže mi nějaký update ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 skus dat vyssi FW prides o custom xmb ale ziskas vysiu kompatibilitu emulatoru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 ani o to xmb nepřijdeš když si ho během pár minut pomocí rco editoru převedeš ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luki100 Odesláno Květen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 zkoušel sem jít na 3.40 ale vůbec to nepomohlo:(.ještě sem si tam chtěl hodit tenhle plugin http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007010009 ,ale nevím jak dumpnout fw3.02 :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luki100
mám 3.03 OE-C a hraju Silent Hill [uSA PSX-PSP].
V části hry,kdy jdu do sewers,mám rozbít zámek kladivem a hra se mi sekne:(
Nestalo se to náhodou taky někomu ? Pomůže mi nějaký update ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts