citronada Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Tady jsou všechny ajchy a už tam jsou i některe secret ajchy .. http://www.xbox360achievements.org/game/fifa-10/achievements/ Zároven bych měl dotaz .. Chápete někdo tento ajch ? Off the Woodwork 15G Score off the post or cross bar in a match Na googlu mi to vyjelo toto :-D Přehled off poštou nebo příčky v zápase Poradte pls ! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 no tos okopcil to je strasny ani jsi to nerelozila neni to v radkach nejdriv si precti jak se maj delat guidy ale za snahu davam thx aspon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 ten ajch už jsem myslím dostal a pokud se nepletu, bylo to, když jsem dal z přímáku gól od břevna :) a stačí to dát v tréninku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Jestli vám to pomůže tak tady je dobrej link: http://www.xboxweb.cz/hry/fifa10/6531-achievementy-fifa-10.html a ten arch by měl být: Od tyče – 15G – v zápase dejte gól odrazem míče od tyče nebo břevna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 to je guide ze bych se pos... co takhle to nezakladat aspon do guides ale do otazek tohle ti tady nikdo neveme koukni se na ostatni guides jak vypadaji toho se rid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Kdo řikal že je to guid (nefetuj) akorat sem nevěděl kam to dat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 do ''HRy'' například Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Já už s tím asi nic nezmůžu jedině moderátor ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Já bych měl taky dotaz, asi hodně trapnej ale mám :D Score 5 goals in 1 Arena kick-about Díky za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 ZDraví, nemohl by mi někdo poslat (popřípadě napsat) všechny úkoly ve FIFE 10 v češtině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.