angelos Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Cus vsem, mam takej problem s cs 1.6 ... pokazdy kdyz ho nainstnu, tak tam mam jakoby speed hack (moje postava i boti..ale na non steamu jenom ja). Zadnej speed hack sem ale nikdy nemel, je to tam i kdyz hraju jenom s botama i kdyz hraju non steam. Nedriv sem to zkousel reinstallnout - nic, pak sem stahnul asi 6x jiny cs 1.6 ale zase nic. Kamos mi rikal ze je na to nejaka utilita ale zadnou sem nenasel. Chtel bych uz si poradne zahrat, uz me nebavi vsude chodit s prstem na shiftu a stejne bejt 5x rychlejsi nez ostatni. A taky nechci mit na vsech serverech hned ban :(. Dik moc za odpovedi. Piste sem nebo radsi icq: 415708210 nebo skype: ondrahajny muzete i e-mail: ondrahajny@email.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Cus vsem, mam takej problem s cs 1.6 ... pokazdy kdyz ho nainstnu, tak tam mam jakoby speed hack (moje postava i boti..ale na non steamu jenom ja). Zadnej speed hack sem ale nikdy nemel, je to tam i kdyz hraju jenom s botama i kdyz hraju non steam. Nedriv sem to zkousel reinstallnout - nic, pak sem stahnul asi 6x jiny cs 1.6 ale zase nic. Kamos mi rikal ze je na to nejaka utilita ale zadnou sem nenasel. Chtel bych uz si poradne zahrat, uz me nebavi vsude chodit s prstem na shiftu a stejne bejt 5x rychlejsi nez ostatni. A taky nechci mit na vsech serverech hned ban :(. Dik moc za odpovedi. Piste sem nebo radsi icq: 415708210 nebo skype: ondrahajny muzete i e-mail: ondrahajny@email.cz kup si original, stoji to asi tri stovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 to si opravdu pomuze .... stahni si nekde na netu Dual core optimizer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angelos Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Fakt moc dik, funguje to bezvadne :ok: smekam. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.