Jonny Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 čau lidi dneska mi přišel 160 GB disk, ale je naformátovanej do NTFS a já ho chci používat v PS3 takže musí bejt ve FAT32 a za boha nevím jak to přeformátovat. Dík za rady. KDyž na něj kliknu pravím a dám naformátovat tak mi to nabízí jen NTFS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tento počítač - prvý na myši - naformátovat a vybereš FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Dotaz chceš ho vyměnit za ten 40GB nebo jako externí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Cool.Majkl to sem zkoušel a tam mám na výběr jen NTFS huhla no tu 160 chci vyměnit za 40 a tu 40 chci používat jako externí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Vraž ho do PS3 a najeď v systemu na format. Ps3 používá vlastní systém souborů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 aha tak to vyzkouším, ale musím si první půjčit od bratrance nějakej externí HDD, abych mohl PS3 zálohovat. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Mělo by se ti objevit http://www.sony-playstation.cz/1/hdd/9.jpeg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 tak mám ještě jeden dotaz mám teď doma půjčenej externí HDD, ale je to NTFS a má 600 GB je nějaká možnost uložit na ten disk zálohu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Na netu seženeš s patchem nebo klíčem. http://www.acronis.cz/domacnosti-a-kancelare/produkty/disk-director-suite/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jonny
čau lidi dneska mi přišel 160 GB disk, ale je naformátovanej do NTFS a já ho chci používat v PS3 takže musí bejt ve FAT32 a za boha nevím jak to přeformátovat. Dík za rady. KDyž na něj kliknu pravím a dám naformátovat tak mi to nabízí jen NTFS.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.