rockyzz Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Čus najde se někdo na COOP/ONLINE pařbu v Left 4 Dead/Halo 3/Halo 3 ODS/Zombie Apocalypse/Mercenaries 2, pište svoje XBL nicky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 všechny 3 hry mám, tak si mě přidej, GT mam v podpise :) a uvidím, jak mi vyjde čas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 vsechno mam GT dragon810 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Ok přidám si vás hned jak mi příjde WIFI adaptér a GOLD účet.... (cca 2 tejdny max) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 vcera sem zacal hrat left4dead a uplne me to pohltilo :) jinak po live hraju hlavne fifu a ted i l4d :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Cau , taky mam vsechny 3 gamesy :) Nick : Alert03 Edit - Nej je L4D na to me invitni pokazde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Mám všechny 3 hry, tak si mě přidej GT: Falifax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Caues...L4D bych mel mit zitra dostahovane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilentB Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Mě si taky můžeš(te) přidat, SilentB00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 nechci zakladat dalsi topic tak pisi sem :) nasli by se tri parmeni kteri by v nedeli vecer zahraly L4D??? na hodinu se domluvime , navrhuji 19:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 tak vseci sem si vas pridal jen me acceptnete, jinak nick mam ThalamicRockyzz přidány new gamesky: Zombie Apocalypse a Mercenaries 2! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angiejbc Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Jdu do toho tak si mě přidejte můj nick angiejbc :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.