Sonic Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Jaka je tato hra? a o cem vubec je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Je to vlastne predelana Obscure 2 z PC,PS2.Ma to byt hororova adventura,ale na adventuru je to moc jednoduchy a primocary a ta hororova atmosfera co tam ma byt tak moc horor nepripomina.Ma to celkem peknou grafiku.Ovladani nic moc.Zdaleka nejhorsi je kamera.Vetsinou neni videt tam kam by bylo potreba.Za vyukouseni to stoji,ale me to zrovna nechytlo.Uvidis sam.Silent Hill je 1000x lepsi. Trailer jediny + je ze to muzes hrat s kamosem ve 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 dík urcite skusim oboji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hctjstbk Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Poradí mi někdo? Kde mám najít zbraň? Do trezoru se nedostanu, neznám kód.. jsem na začátku hry téměř, jak se pokouším dostat na tu party, ale zvrtne se to tam.. mám asi dva klíče z trofejí a z knihovny, ale dál se nemůžu dostat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 v te knihovne jak stam vesel tam je takovi stul a nanem papiry vem tu holku ona to precte a natom je ten kod do trezoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Poradí mi někdo? Kde mám najít zbraň? Do trezoru se nedostanu, neznám kód.. jsem na začátku hry téměř, jak se pokouším dostat na tu party, ale zvrtne se to tam.. mám asi dva klíče z trofejí a z knihovny, ale dál se nemůžu dostat... kod 1873...klice jsou.knihovna(musis vysadit holku),ve vytrine s trofejema(rozbit) a posledni je v mistnosti s tou bednou na ty klice v ty skrni(rozbij sklo a vyndej ho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 je to také dačo ako Silent Hill alebo Alone in the Dark proste take aj veci na zamyslenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 hoj zrovna jsem se zasekl v Reach the ambulances in the warehouse a netusim jak dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 videl jsem videa vypada to moc dobře doufam ze to neni jako sillent hill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Custe mam problem, mam zachranit jednoho typka ale ten je zavreny za dvermi, a ty dvere se maji otevrit nejakou kombinaci tří sloupů na kterych sou ruky svirajici krize a ty se posouvaji jerabem, kam mam ty sloupy umistit? diky za radu a cuz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Na youtube mas celu hru.... http://www.youtube.com/watch?v=CdB-ogTuwM4&feature=PlayList&p=3F405CECD0D08F6E&index=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 takovej pitomej dotaz sem v knihovně a nak nechápu jak se to jako sejvuje??? nikde to nemůžu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 takovej pitomej dotaz sem v knihovně a nak nechápu jak se to jako sejvuje??? nikde to nemůžu najít Zkus cernou pavucinu na zdi ;) :P jinak to nefungujeee) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Aha jak to že sem na ni nenarazil ???? a v knihovně ji taky nikde nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 jo dobry už sem to našel mělo by to bejt lip videt neni to jak silenta pěkně červený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 zkoušel jste někdo tuhle hru opatchovat na 5.03? Mě to hodí hlášku ať si stahnu X-Mena 2 bo co a ten opatchovanej EBOOT se nevytvoří :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 jak mam udelat tech vic uderu s tou palkou abych rozbil ty panaky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Prosim ake je heslo uplne na konci hry ked uz idem zabiť toho zmutovanca ... čo som vtom bratstve... a na stene mam od 1-9 3 kotučiky... 2 4 1 pišu dakde nejde... na PS2 http://www.youtube.com/watch?v=JovnxoOcDjk je 5 4 3 nejde nič...// tak mam to tam kde su guličky tak na tom pillare budete mat čislo... v kazdej hre sa vygeneruju ine čisla takže nikdy nenajdete rovnake... mne vyšlo 3 2 1 potom 5 4 8 takze si pozrite ake mate čislo na pilary kde som vyznačil (O) a naťukajte to... gl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 ty čísla se generujou náhodně... musíš se kouknout ke každýmu tomu sloupu a který číslo na něm je tak to tam dáš... popořadě jak máš ty obrázky ;) EDIT: sory nedočetl jsem si to do konce, mylsel jsem že to je podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 hru se mdojel , je to paradni gamesa!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.