Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Obscure: The Aftermath

Sonic

Recommended Posts

Je to vlastne predelana Obscure 2 z PC,PS2.Ma to byt hororova adventura,ale na adventuru je to moc jednoduchy a primocary a ta hororova atmosfera co tam ma byt tak moc horor nepripomina.Ma to celkem peknou grafiku.Ovladani nic moc.Zdaleka nejhorsi je kamera.Vetsinou neni videt tam kam by bylo potreba.Za vyukouseni to stoji,ale me to zrovna nechytlo.Uvidis sam.Silent Hill je 1000x lepsi.

Trailer

jediny + je ze to muzes hrat s kamosem ve 2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poradí mi někdo? Kde mám najít zbraň? Do trezoru se nedostanu, neznám kód.. jsem na začátku hry téměř, jak se pokouším dostat na tu party, ale zvrtne se to tam.. mám asi dva klíče z trofejí a z knihovny, ale dál se nemůžu dostat...

kod 1873...klice jsou.knihovna(musis vysadit holku),ve vytrine s trofejema(rozbit) a posledni je v mistnosti s tou bednou na ty klice v ty skrni(rozbij sklo a vyndej ho)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Prosim ake je heslo uplne na konci hry ked uz idem zabiť toho zmutovanca ... čo som vtom bratstve... a na stene mam od 1-9 3 kotučiky... 2 4 1 pišu dakde nejde... na PS2

http://www.youtube.com/watch?v=JovnxoOcDjk

je 5 4 3 nejde nič...

// tak mam to

pillars.jpg

tam kde su guličky tak na tom pillare budete mat čislo... v kazdej hre sa vygeneruju ine čisla takže nikdy nenajdete rovnake... mne vyšlo 3 2 1 potom 5 4 8 takze si pozrite ake mate čislo na pilary kde som vyznačil (O) a naťukajte to... gl

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu