Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 z USA trafo nebo transformátor


flard

Otázka

Chauves,

pořídil jsem si Xbox 360 z USA a k tomu koupil i převodník napětí ( konkrétně tento http://www.amazon.com/Seven-Star-Voltage-Converter-Transformer/dp/B0002UE1F8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1254793189&sr=8-1 ) Přijel jsem domů všechno zapojil Xbox zapnul, zatim žádný problém. Asi po 20 minutách najednou zčernala obrazovka objevili se 3 kroužky smrti, 3x zablikaly a Xbox zvadl. Když jsem šáhnul na ten konvertor tak byl úplně vařicí a v té oblasti to podezřele smrdělo (jako bunus vyhodil pojistky z celym pokoji) a po vyzkoušení jiného přístroje i nefunkční. A teď nevim jestli náhodou neodpálil Power brick a nebo nedejbože Xbox

A teď problém. Je možnost koupit do Americkýho Xboxu evropský Power brick bez toho aby se s konzolí něco stalo? Koukal jsem se po jinejch převaděčích a jsou docela darhý a navíc těžký a obrovský. M"žete mi prosim poradit jakej power brick koupit a na jakou revizi to potřebuju? Tušim že mám Falcon, ale nejsem si úplně jistej.

Obrázek mojeho aktuálního bricku

http://img3.imageshack.us/i/image057s.jpg/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Díks, takže to znamená rozmontovat ho, vykuchat, a zase složit. popravdě na to nemám moc koule :) Nevíte o nějakym servisu v Brně, kterej by to mohl vyměnit? a na kolik by mě to přišlo (zdroj + power brick)

Co chces "vykuchat"? Normalne kup napajaci zdroj (europsky) na tvoj konektor konzoly, ako ho mame vsetci...neviem co ine riesis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Uf, už jsem se bál. Jo tak to neni problém já už se bál, že do toho budu muset hrabat a měnit (představoval jsem si zdroj něco jako u PC) Děkuji moc. Náhodou nevíte o nějakym obchodě v BRně kde tohleto vedou? našel jsem hromadu shopu na netu, ale nejraději bych tu koncovku zkontroloval sám, aby potom nebyly žádný prolblémy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu