kingondra007 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 čus all mám takový problém stáhl jsem si zaklínače a byl tam tento navod 1. Vloz do virtualniho cd soubor "zaklinac.nrg" a spust instalaci hry. 2. Pri instalaci si Zvol Cestinu. 3. Po nainstalovani hry nepotrebujes crack !!! 4. Staci vlozit do virtualniho cd soubor "NS-TW_SS-poseden.mds" z adresare "mini-obraz". 5. A pak uz jen spustis hru = launcher.exe = . No a já nwm jak vykonat 4. krok protože tes soubor nemůžu kopírovat do virtuálního cd nevíte co stim?? Pokud nekdo ví tak ad napiše diky:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 ja nevim jak sem to kdysi řešil ...mam takovej dojem že sem na to musel použit Daemonom v4.10 Lite a mit zaple dvě virtualni mechaniky ... jednu pro hru a druhou pro ten crack (mini image ) ... jinak bys mel ten NS-TW_SS-poseden.mds připojit k virtualni mechanice a melo by to jet ... 2) si musis sehnat crack pro aktualní verzi hry jestli to mas teda opathovane na 1,4???? tak použít pro jedna tu verzi jina ti na to nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Dej Daemon tools a nechj si zobrazit všecky soubory jak budeš vybírat image, tento soubor se ti zobrazí a tak by se měl pak bez problému připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 a přes alokol 120% by to nešlo demnona totiž nepouživam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 šlo ...... .. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 a přes alokol 120% by to nešlo demnona totiž nepouživam jestli ti to alkohol 120% neotevřel tak hold ti nezbide nic jineho nez použít Deamona ...s tim je to osvědčene že to funguje :D proto si vyzkoušel tu verzi jak sem ti psal v prvním příspěvku pod tou mě to jelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 V daemonu to funguje na 99,5% dělal jsem to úplně stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 hmm no tak pak ještě napišu jak to dopadlo posilam crd fenixovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.