Frozen Bee Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Takže,začala mě hodně bavit hra Pixel Junk Monsters Deluxe,tak zakládám tenhle topic,a každej kdo tuhle hru hraje,tak napište sem jakou máte přezdívku,a ja vas dam do prvního postu.....potom se můžeme domlouvat na společný hry atd.....info a update bude vždy v 1.postu....enjoy! :P 8) -Hra ke stažení zde: http://www.multiload.cz/stahnout/59942/pixeljunk-monsters-cso/ (upload by Negto)-hra má okolo 80 MB..... -Info zde: http://www.joystiq.com/2009/06/04/hands-on-pixeljunk-monsters-deluxe-psp/ Rekord topicu: krystof+Honza222---> Total score: 15096 Flocks survived: 18 Infrstructure Pixel Players: krystof - Ender_CZ Honza222 - Honza222_CZ kucma CZ - CZech-kucma hekkit - Hekkit_cz -Potom založim speciální místnost pro nás ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 takže to nikdo nehraje? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 no tak si to stahuju a uvidíme;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 je to něco na způsob Tower Defence,bo Field Runners,ale lepší :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Pridavam se ja hraji mam 23 WINS NICK Honza222_CZ Zejtra muzeme zaparit rekni v kolik myslim treba v 15:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Tak to se už těším jen se zeptám jaký musím mít fw aby mi frčela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 jn..mam 5.03 GEN-A a kdyz zapnu hru tak se objeví jen černo....nevím co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 dam thx a credity za radu..dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Hry jsou funkční jen na FW 5.50 GEN...... Bohužel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 A ten si asi na tu mojí šunku 3004 5.03 gen A nemuzu poridit co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 A ten si asi na tu mojí šunku 3004 5.03 gen A nemuzu poridit co? proc hned sunku 3004 je v poho ale momentalne si tu hru nezahrajes ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 to asi ne no......jinak Negto,sry že sem publikoval tvuj up :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 proc hned sunku 3004 je v poho ale momentalne si tu hru nezahrajes ... je to šunka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 to asi ne no......jinak Negto,sry že sem publikoval tvuj up :D Nevadí,uvedl si zdroj,spíše jsem rád :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 takže kdo si chce ted zahrát,tak sem vytvořil room #Console-Forum# pak si jí dejte do bookmarku.....nechám to puštěný do 16:00! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Hele mohl by jsi byt tak hodny a rict mi kde bych tu hru mohl stahnou, jsem hledal po netu a i tady na foru a nemuzu to najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x07marej Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Mas to hned na prvni strance...:roll: http://www.multiload.cz/stahnout/59942/pixeljunk-monsters-cso/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 tak to jsem dneska nejak prehlidl tak sry moje chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Hledal si asi špatně :( Je to tu několikrát :lol: A jinak já se asi přidám až udělám update,nechce se mi jít pryč z M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 ok...to doufám :D....dneska sem musel hrat s nejakym kktem z německa co to vůbec nedával :D zitra zas kolem 3 zapnu naši místnost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucma_CZ Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 piste me tam...nick CZech-kucma:wohow::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 jja bych to taky skusil nick je Hekkit_cz:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 jste oba tam....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Dneska zkusim prijit v 15:00 vcera nam predelavali net na 3mbit/s rano sem to zkousel a zatim to jede strasne pomalu skoro vubec uvidim jak to bude z netem jestli budu moc lagovat tak budu hrat asi jenom singla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 ok....těšim se ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.