SEMRY Odesláno Květen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2006 Máte, hrajete? Já jsem to ted dotáhnul z torrentu a je to docela bomba. Existuje to taky jako N-gage hra. Chodí téměr na každém symbianu a má multiplayer pro dva. Hrajem to s kámošem ve škole je to děsně chytlavý. Pro PSP je to dobré na odreagování. Jen mě mrzí že to nejde savnout. Pořád mi to píše že není vložená karta. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2006 [left:a14007b580]http://www.portablereview.com/v3/content/e3/psp/puyo.jpg[/left:a14007b580] ...to je neco jako tetris :?: ...me jednu dobu chytnul PANIC BOMBER, hlavne v dobe, kdy sem mel jen 32MB kartu...akorat sem ho nesehnal v anglictine a v japonstine sem nerozumel tem singleplayerovym misim :( ...ale jinak good(pokud mate jen malou kartu...na vetsi se vejdou uz lepsi rychliky a log. hry) ...ikdyz posledni dobou mi tyhle japonsky animace lezou na nervy..porad mi to pripomina pokemony :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2006 Tohle je vážně strašně chytlavý zahraj si to a uvidíš. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2006 Dej link please :-D.Rád bych si zahrál ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2006 http://thepiratebay.org/details.php?id=3487768 Ale jak říkám nefunguje mi ukládání nevim proč. Zkuste to někdo, já ted stáhl něco v ISO a to vůbec nejede. Nevim proč. Musí se to nějak přejmenovat. I daxu mi to zas nejde savnout :roll: Což je taky blbý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2006 ok díky ti mooc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2006 ok díky ti mooc! Npiš jestli ti to jde uložit, je to fakt zajímavá hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2006 Stáhnul jsem další 2 verze tentokrát v iso a ani jedna mi nefunguje :cry: Vždycky se PSP sekne. A ta verze pro daxiso tak tam se nedá ukládat. Tak nevim ještě sosám jednu JAP verzi pak uvidíme. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2006 Tak mi jde jen ta japonská a to je se nedá číst. Ty evropský přece nějak fungovat musej ne? Zkuste to někdo. Zkoušl jsem daxiso a fastloader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 Takze jsem nasel torrnet, kde je to v anglictine a jde i ukladat jen potvrzujes koleckem misto xkem. Zde je torrnet, mel jsem to stazeny asi za 10 minut. http://www.mininova.org/tor/418841 Jinak super zalezitost!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 Jo Puyo pop je skvělí.Dohrál jsem ho jak na PSP tak i na N-gage QD a pak i na 7610.Puyo pop hrajeme hodně přes wifi ze SEMRYM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Zdravim :) Kdzy sem daval Multiplayer uplne me udivilo kolik mi pri Feveru nahahi souper (V klidu i korunku...) a ja mu nemuzu konkurovat...na cem Fever zalezi? Jak nahazet co nejvice?..Dekuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Zdravim :)Kdzy sem daval Multiplayer uplne me udivilo kolik mi pri Feveru nahahi souper (V klidu i korunku...) a ja mu nemuzu konkurovat...na cem Fever zalezi? Jak nahazet co nejvice?..Dekuji.. No nechá se dát i mesíček.Fever podle mě dostává ten co má méně bodů,ale někdy se mi zdá,že je to náhodně.Pokusit se stavět řeteži ať jich (odpálíš co nejvice za sebou nebo nejvíce najednou.Postupem času jsem se zdokonaloval.hodně to hraj a zlepšíš se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 A jsou tam i nejake tournamenty, kde zapasis proti pc a muzes neco vyhrat? nebo to je jako jedna ta blbost co tu kdysi byla a moznost byl jen multiplayer a hral sis jen sam pro sebe jake skore udelas? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 No nechá se dát i mesíček.Fever podle mě dostává ten co má méně bodů,ale někdy se mi zdá,že je to náhodně.Pokusit se stavět řeteži ať jich (odpálíš co nejvice za sebou nebo nejvíce najednou.Postupem času jsem se zdokonaloval.hodně to hraj a zlepšíš se. Fever udelas ze odbouhcnes kulicky kdyz ti maji spadnout...pak se ti da jedno zlute kolecko ;)... Ano da se vyhrat treba dalsi postavy:) (kocka..)...docela husta hra na multak :) ale i single jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze2 Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 n-gage sem to drive hraval celkem dobra parbicka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Fever udelas ze odbouhcnes kulicky kdyz ti maji spadnout...pak se ti da jedno zlute kolecko ;)...Ano da se vyhrat treba dalsi postavy:) (kocka..)...docela husta hra na multak :) ale i single jde... Taky nemáš úplně pravdu mě se takhle fever vždy nespustil.Fever klidně dostavam i jindy třeba když hrnu kuličky jen druhému.Když odpálim než mi tam něco spadne tak fever nedostavám většinou.Dobrý je All clear hodně zasypeš soupeře a máš 5 sekund do feveru k dobru. Freeze2 : Na N-gage sem to dost hrál.Teď si to občas zahraju na 7610. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.