espézetka Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Zdarec - Takže mám tu menší problémek - Mám Win 7 Ultimate 64bit. , ale jakmile do PC narvu víc jak 3GB ram tak mi to hodí modrou smrt , takže musím valit neustále na 2GB Kitu ... Nevíte o nějakém patchi ? Díkec , za odpovědy dám THX ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 1-když přidáváš do dalších slotů tak máš BSOD? 2-nebo pokud dojde k záměně 2GBkitu za např. 4GBkit? >1Doporučuju otestovat programem memtest: http://www.memtest.org/#downiso a případně reklamovat jedná se o častý problém s vadnou pamětí >2 že nepodporuje tvoje základní deska více jak 2GBram, nevím jak máš starou desku a ještě mě napadá jestli něco nebude k tomu v BIOSU něco zapnout (např. zvednout napětí, volba auto je často nedostatečná a čtyři moduly mají větší odběr - budeš to mít možná napsané na štítku u RAM kolik chtějí napětí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Když přepnu na mac os x tak mi všech 8Gb ram jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 tak jedině napadá že prostě tvoje RC verze pokud teda máš tak se to tam může s něčim hádat a počkal bych na final až vyjde nebo jestli budeš kupovat legal a přeinstaloval bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Legal nehrozí no :D Nevím no , uvidíme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
espézetka
Zdarec - Takže mám tu menší problémek - Mám Win 7 Ultimate 64bit. , ale jakmile do PC narvu víc jak 3GB ram tak mi to hodí modrou smrt , takže musím valit neustále na 2GB Kitu ... Nevíte o nějakém patchi ? Díkec , za odpovědy dám THX ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.