hellstranger Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Stala se mi zvláštní věc. Asi už tři dny mi PS3 hlásí (kdykoliv chci jakkoliv manipulovat s internetem), že na PSN se provádí údržba a nemůžu se dostat nikam co souvisí s internetem, ani připojit. Zezačátku jsem myslel, že je to nějaká ofiko akce. Ale po dvou dnech kdy to stále nešlo jsem začal pátrat a nikde o žádný údržbě neni ani slovo. Má momentálně někdo podobnej problém? Nevíte čim to může bejt? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 no mě to dělá od včerejška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulfstrem Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 mně to taky dělá od včerajška, ale na internet jako takový se dostanu, nemůžu se přihlásit jen do PSN a hlásí mi to 80023017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Termín dokončení update serverů by neměl překročit 1PM pacific time. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellstranger Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Díky za odpověď. Už vše jede jak má. Stejně je divný, že jsem o tom nemohl nikde nic najít. No nevadí. Prosím LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Občas pomůže strýček google, podle pacific time jsi mohl odvodit že to nebylo na CZ stránkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.