bender1468623492 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Ahoj snažil jsem se tady najít nějaké veci k mému problému a nějak jsem nenašel. Chtěl jsem se zeptat jak přehráváte filmy v HD kvalitě na PS3 když jsou větší jak 4GB.Chci ho nahrát do PS3 a nevím jak.Např Transformers 2 HD velikost po převedení z mkv do mp4 je neco přes 6GB. Na externí disk to nedám pač jsem se dozvěděl, že musím být ve formátu FAT32 aby ho PS přečetl. Na 8 GB flasku také ne. Když chci film vypalit na dvouvrstvé DVD tak mi to napíše Error nevim proč.A když to převedu tak aby se mi to rozdělilo po 4GB tak první part jde přehrat v PS3 dobře a u druheho to napiše Data Corupted nebo tak nějak. Tak už nevím jak to tam dát:-) Proto prosím o nějakou radu jak to děláte. Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 chjo, PS3 media server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bender1468623492 Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 To jsem zkoušel ale než se mi přehraje 6 GB tak to trvá dlouho proto píšu jestli nekdo nezná jiné řešení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 není, a není to zas tak pomalý, teda aspon u me ne (mam to kabelem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 já to pálím na dvouvrstvé dvd a vše je ok, tak nevím, kde je u tebe chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medyzon Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Daxter jakym programem to vypalujes? Ja sem to smahnul starym nerem a PSko mi to DVD vubec nenacetlo. Pak jsem se na netu docet ze se to musi vypalit se systemem souburu UDF 2.50 ale nenasel sem nic co by tak palilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Dyt je to par minut nez se to zkopiruje do PS3, takle si zbytecne vyplacas dvd jen abys to pretah do PS3 a co ja vim tak paleni zvlast takle velkyho souboru trva dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrasek Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Zdravim. Ja osobne to prevadim do AVCHD ktere mam rozdelene na 4.7GB a pak se mi to bez problemu vejde na vic placek. Jinak SW yamb myslim dokaze MP4 rozdelit na vice casti bez ztraty kvality. Pak se to da v NERU - ale ne v te lite edici, vypalit do UDF 2.50 a funguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.