stronger Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Jestli dobře vím musím mít wifi router aby mi šel net na PSP ten si dám např. na půdu odkud příjmám net modemem (místí síť) a pak ormálně na psp scan najdu signál a půjde to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 zalezi na jakou vzdalenost, protoze psp ma tak polovicni signal oproti notesu ve stejnem miste (jinak receno, signal se ti rychlej ztraci a slabne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stronger Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 takže bych byl např v místnosti kde bych měl 80 % a postupem času by se to dostalo na 50 % (psal si, že signál slábne..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 ne, postupem casu ne... kdyz mas 80% na notesu, tak na psp chytnes treba jen 50% a pak s takovym signalem uz ti to nepojede... psp ma proste slabou antenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stronger Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 dobře a dá se ze shora do psp strčit třeba například svič nebo co se dává do usb -pc když máš wifi router Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 ne. psp umi valit po netu jen pres WIFI. kabelove pripojeni pro PSP na net neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 nevím ale tyhle věčné mýty se sílou signálu mi příjdou trochu alibisticke, v panelaku mam signal na 70% a když vylezu na balkon spadne na 30%, zavřu dveře a jsem na 15% přesto mi PSP jede, zaparim MOH online p.s. a to mam fatko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stronger Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 njn určitě zkusím bratr bude kupovat notˇas a koupí i wifi router takže zkusím jak to pojede a kyžtak mu nějakou tu kačku dám ,) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 nevím ale tyhle věčné mýty se sílou signálu mi příjdou trochu alibisticke, v panelaku mam signal na 70% a když vylezu na balkon spadne na 30%, zavřu dveře a jsem na 15% přesto mi PSP jede, zaparim MOH onlinep.s. a to mam fatko Jde totiz o to, kde mas tech 50%.. Pokud je mas jentak na ulici, je dost mozne, ze chytas nejake AP, ktere je od tebe vzdalene klidne 500m, ale pali to do tebe smerovkou tak, ze chytas pomerne silnej signal (tak proto 50%, ackoliv nejsi moc blizko). Jenze se nemas sanci pripojit kvuli slabemu upstreamu z PSP (jestlize AP to pali 25dB smerovkou, tak ty nemas logicky sanci palit stejne silne s PSP s vsesmerovkou.. resp. prakticky bez anteny). Jinak receno, sila signalu se meri jen na zaklade downstreamu, jenze downstream neznamena, ze vas upstream bude stejny.. naopak, PSP nikdy nemuze mit takovy vykon, jako APcko s antenou a zesilovacem, zapojene do zasuvky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Anonymous bavím se o své AP doma :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stronger
Jestli dobře vím musím mít wifi router aby mi šel net na PSP ten si dám např. na půdu odkud příjmám net modemem (místí síť) a pak ormálně na psp scan najdu signál a půjde to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts