Pet Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Nevíte někdo kde to v čechách koupit? Děkuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Prodám ti to za 1000,- i s poštou..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pet Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Tak to je snad trochu moc za hru z roku 2007 a na PS store stoji nakejch 150kc. Dekuji, ale za tu cenu nemam zajem:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Ty seš kok-t:D Kde jinde se dá asi koupit než na PSN store? jenom tam omg:D BD verze proboha není! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pet Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Koukam, ze jsem zas narazil na nejaky ho*ado, ktery dela ze sebe jen chytraka:roll: PS3 mam druhy den, az se v tom budu hrabat delsi dobu tak v tom taky budu mit prehled. Slusne jsem se zeptal tak jsem cekal slusnou odpoved. Vidim, ze mas docela uroven.........:roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Když jsi to viděl na PSN store tak proč jsi to nekoupil a ptáš se kde to máš koupit?... Když BD verze se neprodává... kup si to na CZ storu, nebo na jakimkoliv jinym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pet Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Protoze, kdyz mam ps3 zatim jen kratce tak nevim jak funguje nakupovani a je pro me jednodussi si to koupit v obchode. Jen me mrzi, ze je stale dost takovych lidi, ze kdyz se nekdo slusne zepta tak mu je hned vynadano do debilu a tak podobne... Holt jsem narazil na 16cti leteho kluka, ktery sedi doma za pocitacem a leci si svoje komplexy... Ale dekuji za radu...:roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.