aaischa Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 ahoj, nfscarbon se mi dycky sekne pri loadingu co vyhraju zavod, a pise se o tom na hodne forech, je na to uz nejaky reseni nebo verze co by chodila? diky edit: jedna se o nfs carbon... moje chybka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 ..v nadpisu mas nfs CARBONa v prispevku nfs MOST WANTED..tak kterej teda...8) ..a v kterym zavode, nebo na kolika procentech... ..karbona sem dohral (riplou verzi) a v pohode...bez nakejch seku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThomasVT Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 ja dohral MW a taky sem nic nezaznamenal ale je to umd:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 nfs carbon, kdyz hru spustim odjedu tech nekolik zavodu skoci mi menu dam mapu vyberu jakejkoliv zavod dohraju ho vyhraju udelaj se mi body pak ta dalsi tabulka dam tlacitko x a pak loadinguje a sekne se... kdyz ho necham dyl nic se nestane ani necte z karty... mam rip... nedavno stazenej tusim ze nekde odsud... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 mas iso nebo cso?neni to spatny rip? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 cso ktery ma 97.2mb...a ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadowtails Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Ja mam plne iso s jazky i videi a stejne se mi to seka.Ale prijde mi to jako strasna hovadina nejlepsi byl underground rivals. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 cso ktery ma 97.2mb...a ty? Preved to do ISO, proboha! :shock: nebo jeste lepe si stahni jine ;) ( :D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 ok jdu na to :) dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 tak mam normalni verzi je to lepci ale stejne se nekdy kousne zacne se sekat zvuk a pak se najednou sekne dam home ukoncim a spustim znovu jinak to nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
aaischa
ahoj, nfscarbon se mi dycky sekne pri loadingu co vyhraju zavod, a pise se o tom na hodne forech, je na to uz nejaky reseni nebo verze co by chodila? diky
edit: jedna se o nfs carbon... moje chybka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts