Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Čte/nečte louduje/neloaduje

EMI-DJ

Otázka

Zdravím, měl jsem mechaniku samsunga ms25 se starým flahnutým fw už možná 3 roky. a poslední dobou mi to začalo blbě číst čerstvě vypálený hry, který neměli například ani jeden škrábanec(čerstvě vyndané z vypalovačky). Napříklat dirt 2 mi to pustilo jako obyčený DVD a né jako hru, nfs shift to pustí ale zadrhává se na určitých místech nebo některé tratě nejdou naloadingovat (prsotě se loudují do nekonečna) přehrát hru na HDD nejde (jede to pomalu a pak to hodí že to je nečitelný) atd atd... tak jsem updatoval FW na 1.6 a žádná změna, tak jsem si řekl, že si koupím novou mechaniku, že to promém bude v ní. koupil jsem si ms28 flashnul jí na FW 1.6 a pořád to samé! te'd jsem stáhl flashpoint 2 a ten mi to nenačte, dam tam dvd a chvíli to jako čte a dělá divný zvuky a pak to napíše "Close Tray" ale nějakym způsobem se mi povedlo, že když jsem rychle otevřel a hned zase zavřel mechaniku tak se hra našetla, zase ale neskutečně dlouhé loadingy a občas škubání, ale hra jede. Nevíte někdo co to je a co stim ? napadlo mě, že by to mohlo bejt i vypalovačkou, tak jsem to vypaloval i na jiný i jinou rychlostí a pořád stejný... jestli vás něco napadne, tak budu moc vděčný, děkuji (dokonce jsem skoušel i nějaký activation disk ale to tady nepomohlo: Vypálil jsme ho jako iso a dal do xka a nic to nenačetlo tak jsem ho vyndal a dal tam hru)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mám stejnej problém. Měl bych mít flash 1.6 plus patch. Někdy mi to načte hru a někdy ne. Prosím taky o radu jak tohle vyřešit.

Tak jsem ted zjistil že to je patchem. Máme patch 1.6 a hry jsou za pomoco wave3 patchovany na 1.5. No jo a co teď. Znova udělat image te hry a vypalit nebo stahnout znova hru z netu a nepatchovat to????

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak už jsem naprosto zoufaly, teď jsem koupil i novou vypalovačku, a plořád to samý. například teď jsem si stáhl forzu 3 a z DVDdisku (dělalo to i u dema co jsem měl na DVD) to jelo tak něják pofiderně, dlouhý načítání, nezobrazovali se ikonky atd ( prostě mu to jakoby trvalo než to všechno načetl), ale pokud jsem to zkopíroval na HDD, takto jelo naprosto vez problémů. Dokonce jsem si koupil i nová DVD DL média a taky nepomohlo... Tak mě prostě jen napadá, že je chyba v FW 1.61 (prsotě ten nejnovější)... nebo opravdu nevím.

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak už jsem naprosto zoufaly, teď jsem koupil i novou vypalovačku, a plořád to samý. například teď jsem si stáhl forzu 3 a z DVDdisku (dělalo to i u dema co jsem měl na DVD) to jelo tak něják pofiderně, dlouhý načítání, nezobrazovali se ikonky atd ( prostě mu to jakoby trvalo než to všechno načetl), ale pokud jsem to zkopíroval na HDD, takto jelo naprosto vez problémů. Dokonce jsem si koupil i nová DVD DL média a taky nepomohlo... Tak mě prostě jen napadá, že je chyba v FW 1.61 (prsotě ten nejnovější)... nebo opravdu nevím.

Dělá mi to i na FW 1.41 :) Jenom u nových her, takže to 1.60 nebude :?

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím, mám se svým xboxem asi podobný problém. Xbox mám přes rok s Lite-on mechanikou. Začaly mi blbout DVDčka při načítání a instalaci a to i u her, které už jsem hrál dříve a šlapaly v pohodě. DVDčka nejsou nijak poškozené a to stejné se mi děje i u nově pálených her. Někdy načte, někdy nenačte. Snažím se to instalovat na HDD, dost často se to seká...takže zkouším instalaci dokud se mi nepodaří na 100%. Je to dost o štěstí. Například DVDčko se mi jednou seklo na 42% instalace, DVDčko jsem nevyndal, ale hned jsem dal novou instalaci a ta se už třeba i povedle. Myslím že to je v mechanice v xboxu, nejsem si uplně jistý...možná je nějak zanesená. Nevíte někdo nějakou radu jak to vyčistit nebo co s tím dělat? Díky za jakoukoli radu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu