Radim.92 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Zdar lidi, nemáte někdo tip na dodbrý notebook, na kterém by mi jela třeba FIFA 10 a bych za něj nevyhodil hodně KČ ????? dík !!! RADIM.92 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cleaner Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Hal3000 Gold II -> http://eshop.nexx.cz/?Mode=Sti&StiId=57924 Kamošovi jsem ho poradil, akorát se 4GB ram a hraje tam zatím vše na plno. On to ale koupil bez DPH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Já mám HP PAvilion dv5 111el a hraju taky všecko na plno (kromě GTA 4, to jedu nas třed) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Radim.92
Zdar lidi, nemáte někdo tip na dodbrý notebook, na kterém by mi jela třeba FIFA 10 a bych za něj nevyhodil hodně KČ ?????
dík !!! RADIM.92 :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.