cartman-sp Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Čuz, smažim nejnovější hry na PSP 2004 s cfw 5.50 GEN-b, chodí mi všechny až na beaterator (hlásí nějakou chybu a nejde spustit) ale o to nejde... Jde o hry, které chodí ale sekají se. Jde o hry Marvel Ultimate Alliance 2 a Gran Turismo... Neví někdo čím to je? Dělám něco špatně? Help pls, díkes :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 1.) Podívej se na formát hry, pokud je v CSO převeď na ISO -> http://uloz.to/1469180/CSOnDAX.rar 2.) Zkontroluj si, že máš takt CPU (CPU Clock) na 333/166 nebo na Default Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartman-sp Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Hry hraju vždycky v ISO, zase tak blbej nejsem, sám si hry převádim... (mrkni na můj post v Hry - Downloads). CPU mám nastavený na Default... když si tam dám nejvyšší (333/166), nebude se mi víc vybíjet baterka? Potřeboval bych zkušenosti od lidí, kteří mají stejný problém, ptž vim že si na to taky někdo už stěžoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulyt Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 možná máš fake kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.