Pechyus Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Nějak mi nejdou přehrávat filmy v avi formátu. Píše mi to, že mám něco stáhnout z xbox live, ale když se pokusím o přihlášení, tak mi to píše něco, že to momentálně není možný a že to mám skusit za chvíli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 kodeky na fóru jsou návody hledej-:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Potřebuješ kodek :) Zde na foru je myslím upnutý,stačí hledat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pechyus Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Nejak to nemuzu najit, neodkazali by jste me na ty kodeky? Spolu s nejakou radou jak to tam narvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Zde máš Divix kodek: http://console-forum.net/showpost.php?p=446427&postcount=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rhofir Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 a neporadil byste mi pls. nekdo jak mam prehrat samostatne titulky u filmu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 To nejde... Jedine je dat napevno do videa . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 tak presne tenhle kodek jsem stahl vypalil na CD,DVD a i flasku jsem zkusil a porad mixed media disc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Musi se to hodit primo na HDD , pres redukci dat do compa a pres jeden program to tam hodit . Docela slozity . Nejjednoduzsi je spustit film v .avi a update na kodeky se nabidne sam. Samozrejme nutnost se pripojit na live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 tak presne tenhle kodek jsem stahl vypalil na CD,DVD a i flasku jsem zkusil a porad mixed media disc... Mixed media disc ti to bude psát pořád,musíš to spustit přes video library. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Mixed media disc ti to bude psát pořád,musíš to spustit přes video library. to jsem taky zkousel ..asi jak rika romeno hold si budu muset do vanoc pockat nez budu na live :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 X360 aj tak nevie titulky v .avi. Kup si prehravac Philips 3360, alebo 3380 a mas po starostiach. Ma male rozmery (sirka iba 360 mm, bezne su 430 mm). K nemu si kup externe HDD 2,5" ADATA Classic CH91 320 GB http://www.inakup.sk/pc/pc-zostavy_komponenty-pc_pevne-disky_externe_2.5/a-data/a-data-classic-ch91-320gb-external-hdd-blue/192829/ , pripojis ho do USB prehravaca a ten ti pusti z neho aj DVD film (vob). Nemusis film palit, a navyse ked je na DVD9, tak usetris dvojvrstvove medium. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 warsmash Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 A když mám Xbox 360 flashnutý na 1.6, i tak si ty kodeky můžu stáhnout z live jak mě to nabízí při spuštění toho filmu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 jo jejiži přečti si topic pro začátečníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pechyus
Nějak mi nejdou přehrávat filmy v avi formátu. Píše mi to, že mám něco stáhnout z xbox live, ale když se pokusím o přihlášení, tak mi to píše něco, že to momentálně není možný a že to mám skusit za chvíli...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.