hurtík Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 mám takovej blbej dotaz kdybych spustil pálenou hru a chtěl ji hrát přes wifi nepoznáto nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 ne(mělo by) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IceTower Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Tak hry od EA tě kicknou ale nintendovky jedon bez problémů. OT:Napiš co máš a můžem zahrát:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hurtík Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Tak hry od EA tě kicknou ale nintendovky jedon bez problémů.OT:Napiš co máš a můžem zahrát:) no zatím hraju COD 5, Conduit, a pak jsem chtěl zkusit mario kart které mam na hdd sice to je usa verze ale před tím než sem zapojil net tak jelo ale tedkom mi nějak nefičí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hurtík Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Tak hry od EA tě kicknou ale nintendovky jedon bez problémů.OT:Napiš co máš a můžem zahrát:) včera jsem zkoušel nějaké hry od EA a jedou v pohodě (MoH H 2,Grandslam Tenis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IceTower Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Tak mě třeba Fifa 09 nejede.No každopádně ti teď upuju ty mario karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hurtík Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Tak mě třeba Fifa 09 nejede.No každopádně ti teď upuju ty mario karty luxus :-) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hurtík
mám takovej blbej dotaz kdybych spustil pálenou hru a chtěl ji hrát přes wifi nepoznáto nějak?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.