hurtík Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 mám takovej blbej dotaz kdybych spustil pálenou hru a chtěl ji hrát přes wifi nepoznáto nějak? Citovat
0 IceTower Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 Tak hry od EA tě kicknou ale nintendovky jedon bez problémů. OT:Napiš co máš a můžem zahrát:) Citovat
0 hurtík Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2009 Tak hry od EA tě kicknou ale nintendovky jedon bez problémů.OT:Napiš co máš a můžem zahrát:) no zatím hraju COD 5, Conduit, a pak jsem chtěl zkusit mario kart které mam na hdd sice to je usa verze ale před tím než sem zapojil net tak jelo ale tedkom mi nějak nefičí :-( Citovat
0 hurtík Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2009 Tak hry od EA tě kicknou ale nintendovky jedon bez problémů.OT:Napiš co máš a můžem zahrát:) včera jsem zkoušel nějaké hry od EA a jedou v pohodě (MoH H 2,Grandslam Tenis) Citovat
0 IceTower Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 Tak mě třeba Fifa 09 nejede.No každopádně ti teď upuju ty mario karty Citovat
0 hurtík Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 Tak mě třeba Fifa 09 nejede.No každopádně ti teď upuju ty mario karty luxus :-) díky Citovat
Otázka
hurtík
mám takovej blbej dotaz kdybych spustil pálenou hru a chtěl ji hrát přes wifi nepoznáto nějak?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.