kingondra007 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 čus lidi mám probém se hrou left 4 deth když khraju tak občas jede všechno vpohodě ale i tak je muj rekord cca 2hod jinak se mi to bud sekne že se ozývá furt ten samí zvuk nebo mně to prostě hodí do vynu bez ikonky správa o chybě nebo mi sčerná obrazovka musim to vypnout a oběví se mi správa o chbě nevíte co stim dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 dělá mi to taky ,dělá mi to u víc her , u mě je to modrá smrt někdy je teda jen černo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 co mas za grafiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 může to bejt i blbým virem měl jsem něco podobného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 mě to dela taky vzdy se jako kousne obraz a zvuk driv zmodrala obrazovka a napsalo mi to ze grafarna uvizla v nekonecne smycce - prosim aktualizujte ovladace...kdyz sem aktualizoval tak uz se to stavalo tak o 50% méně než pred tim ted uz jen zcerna obrazovka.. a pc se resetne... bude to nejspis grafarnou ze neni urcena na takovéto hry ja to vyresil tak ze budu kupovat novou grafarnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 no já mam grafiku 8800GT tak nwm jestli to je kvuli ni kdzž jsem se dival byla podporována Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 já měl ještě slabší grafárnu a šlapalo to jak hodinky až potom co jsem si nainstaloval XP mi nějak přestalo vše fungovat a hry blbnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 já mam ati hd 4850 s 512 mb tak nevim v čem by měl bejt problem , spíš já to mam od nějakejch náckovskejch rusáků tak tam v tom něco je no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.