CHheVvy Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Zdravím jak správně nastavit PS3 a Samsung 2333HD tak abych měl co nejkvalitnější a nejplynulejší obraz, adˇsi s nastavením na LCD hraju jak chci pořád to samý a u PS3 nevím co co znamená kdo přispěje tak aby mi to podlo tak dám THX :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 a jaky konkretne mas problem, nebo co ti nejde..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 problém není žádný jen jsem četl že většina hrčáů nevyužije potenciál konzole a tak jsem založil TOPIC který by mi pomohl a i jiným s nastavením třeba co mám nastavit v LCD a co v PS3 abych měl co nejkvalitnější obraz či zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HexeH Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Zdravím jak správně nastavit PS3 a Samsung 2333HD tak abych měl co nejkvalitnější a nejplynulejší obraz čeče neporadím do detailů ale co vím z domácí zkušenosti tak mám propojeno přes HDMI kabel a nastavení obrazu zrovna na LCD televizích od Samsungu je hotová věda. PS3 přepnutou do Full HD a Full Range RGB. Osobně nepoužívám v menu tv režim "Hra" ať už píšou že se zvýší rychlost hry. Mám raději hladší plynulejší pohyb. Co se týče teploty barev tak režim "Film"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 kdyžtak pište ještě něco tyhle informace se celkmem hodíi pro ostatní děkuji mnohokrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SITH65 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Zdarec mam taky tv samsung presneji model le40a656 a na hry pouzivam herni mod ale treba na filmi mam vlastni nastaveni ten jejich mi prijde takovej tmavej a divnej jinak asi se moc udelat s nastavenim neda v menu konzole si vyberes potrebne rozliseni co podporuje tvoje tv a hdmi kabel no a tim to asi hasne, leda pak sledovat softwarovy aktualizace jestli se neobevila nejaka co zlepsuje obraz, taky uz sem to cet ale moc tomu neverim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHheVvy
Zdravím jak správně nastavit PS3 a Samsung 2333HD tak abych měl co nejkvalitnější a nejplynulejší obraz, adˇsi s nastavením na LCD hraju jak chci pořád to samý a u PS3 nevím co co znamená kdo přispěje tak aby mi to podlo tak dám THX :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.