Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak nastavit PS3 a LCD ?

CHheVvy

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravím jak správně nastavit PS3 a Samsung 2333HD tak abych měl co nejkvalitnější a nejplynulejší obraz

čeče neporadím do detailů ale co vím z domácí zkušenosti tak mám propojeno přes HDMI kabel a nastavení obrazu zrovna na LCD televizích od Samsungu je hotová věda. PS3 přepnutou do Full HD a Full Range RGB. Osobně nepoužívám v menu tv režim "Hra" ať už píšou že se zvýší rychlost hry. Mám raději hladší plynulejší pohyb. Co se týče teploty barev tak režim "Film"...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Zdarec mam taky tv samsung presneji model le40a656 a na hry pouzivam herni mod ale treba na filmi mam vlastni nastaveni ten jejich mi prijde takovej tmavej a divnej jinak asi se moc udelat s nastavenim neda v menu konzole si vyberes potrebne rozliseni co podporuje tvoje tv a hdmi kabel no a tim to asi hasne, leda pak sledovat softwarovy aktualizace jestli se neobevila nejaka co zlepsuje obraz, taky uz sem to cet ale moc tomu neverim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu