Goldwerbatim Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Ahoj, mám na psp firmware 5.00 M33 a nejde mi spustit Gran turismo. Poradíte mi někdo??? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Musíš udělat update na 5.50GEN-B //edit: samozřejmě, že musí stahnou patchnuté hry (viz. topic pro začátečníky), ale pokud neudělá update, tak mu nepojedou další nové hry ... ještě někdo má smysluplnou narážku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MjollniR Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 zadnej update delat nemusis....jen stahnout decryptovanou hru..nebo si ji sam decryptovat..navody tu jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Ano,zinglbee se výjmečně spletl... Musíš mít nejnovější patch na hře a pojede :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Goldwerbatim
Ahoj, mám na psp firmware 5.00 M33 a nejde mi spustit Gran turismo. Poradíte mi někdo??? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts