CHheVvy Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Zdravím když jsme si pořizovali internet UPC tak chtěli věďet jaký máme XIN (tedˇmám XP SP3) nevádí když XP přeinstaluji na VISTY ? Kdo hned odpoví THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Ne........... Sám mám internet od UPC a reinstaloval jsem systém a nic se nestalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Nemyslim si že by to měll bejt problém. Ale spíš si tam hoď Win 7 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 mac adresu mas porad stejnou , takze v tom problem opravdu nebude . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 a ještě dodatek hledal jsem WIN. Vista 32bit ultimate CZ jenže jsem našel samé ripnuté a nic tam nebylo nevíte kde je link na FULL DVD ? se všema ovladačema driverama atd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHheVvy
Zdravím když jsme si pořizovali internet UPC tak chtěli věďet jaký máme XIN (tedˇmám XP SP3) nevádí když XP přeinstaluji na VISTY ? Kdo hned odpoví THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.