Xbox1468623215 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Zdravím, občas když hraji, tak mi to vypíše tuhle chybu s návodem abych restartoval konzoli. Kdysi tu prý byla kombinace tlačítek co se musí stisknout aby se dala vymazat nejaká cache pamět, poradte prosím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Ak mas dash 7371, tak: settings/memory/HDD, stlacit "Y" a potom - X, X, LB, RB, X, X a v okne to potvrdit. V augustovom dashi z Live je uz tato ponuka v menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox1468623215 Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 aha díky, kouknu..ten dash sem v augustu updatoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 foruman Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Ahoj. Jak to mam chapat ? Tuhle options...obcas se mi stane ze pri delsim hrani proste disk unreable vyskoci. Sice za celej rok jen 5 krat, ale i tak ...Chapu-li to dobre paklize mam nejnovejsi DASH tak nekde v menu je moznost deaktivovat chybnou hlasku a pri chybe automaticky vymazat cache pamet a jede se bez restartu dale?Díky za objasneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 vypnes hru zajedes do nastaveni a tam to smazes a hrejes(ja bych to pred tim resetnul) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xbox1468623215
Zdravím, občas když hraji, tak mi to vypíše tuhle chybu s návodem abych restartoval konzoli.
Kdysi tu prý byla kombinace tlačítek co se musí stisknout aby se dala vymazat nejaká cache pamět, poradte prosím díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.